Hoofd verkoop binnendienst

Een toonaangevende organisatie binnen de Benelux op het gebied van industrieel snijgereedschap en service. Er heerst een informele sfeer intern, maar is absoluut professioneel naar buiten toe. De cultuur kan omschreven worden als Rotterdams met een 'niet lullen, maar poetsen'-mentaliteit. Er is een platte organisatiestructuur waar men zich vooral richt op service, kwaliteit en oplossingen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In deze rol geef je leiding aan het team Verkoop Binnendienst en de slijpservice, bestaande uit vijf enthousiaste collega’s. Je werkzaamheden zijn zeer divers. Je vindt het heerlijk om je vast te bijten in het calculatie- en offerteproces, maar haalt ook veel voldoening uit verander- en verbeterprojecten op de afdeling. Naast dat je de activiteiten tussen de binnendienst en buitendienst coördineert ben je samen met jouw afdeling ook verantwoordelijk voor de inkoop en ben je zelf ook voor een aantal klanten het directe aanspreekpunt. De afdeling slijpservice waar je ook leiding aan geeft, is verantwoordelijk voor de verwerking van de slijp opdrachten in het SAP systeem, de planning van het transport, het ophalen en retourneren van de producten bij de klant, en de nieuwe leveringen. Genoeg uitdagingen dus!

Als Hoofd Verkoop Binnendienst ben je ook onderdeel van ons management team. Je wordt dus betrokken bij het gehele reilen en zeilen van onze organisatie. Jouw commerciële en strategische skills krijgen voldoende ruimte om zich verder te ontwikkelen. Samen met de Salesmanager ben jij de persoon die de groei van onze organisatie op commercieel gebied in goede banen gaat leiden.

Wat neem je mee?

Wie ben jij?
Je bent zeer commercieel ingesteld en hebt een echt ondernemers instinct. Ook heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden en zie jij iedere uitdaging als een nieuwe kans. Naast dat jij beschikt over HBO werk- en denkniveau, heb jij:

- Minimaal een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie;
- Ervaring op het gebied van inkoop en verkoop;
- Gevoel voor automatisering en hebt ervaring in het gebruik van ERP-systemen (liefst SAP);- Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse en Duitse taal.

Ervaring en/of affiniteit met de technische branche is een grote pré.

Wat wordt er geboden?

Wat mag jij verwachten van jouw nieuwe werkgever? - Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast; - Een marktconform salaris op basis van kennis en opgedane ervaring; - Naast 24 vaste vakantiedagen nog 3 extra dagen; - Een zeer goede pensioenregeling; - Een beschikbaar trainingsbudget om te blijven ontwikkelen en kennis te vergroten. Dit kan in overleg worden ingericht; - Een leuk team van gedreven collega's; - Leuke bedrijfsevenementen zoals barbecues en etentjes; - Een gezellige, sociale en open sfeer.

Sollicitatieprocedure

Heb jij het profiel gelezen en ben jij de juiste persoon voor deze rol? Dan willen wij graag kennismaken. Laat je CV achter via de solliciteerbutton of neem contact met ons op 010-7200867. Wij kijken uit naar het gesprek!

Uren 40.00
Regio CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.