Accountmanager buitendienst

Een toonaangevende organisatie binnen de Benelux op het gebied van industrieel snijgereedschap en service. Er heerst een informele sfeer intern, maar is absoluut professioneel naar buiten toe. De cultuur kan omschreven worden als Rotterdams met een 'niet lullen, maar poetsen'-mentaliteit. Er is een platte organisatiestructuur waar men zich vooral richt op service, kwaliteit en oplossingen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Wat ga jij doen als commercieel medewerker buitendienst?

Je start met een interne opleiding, gericht op klant- en productkennis. Daarna treed je dagelijks in contact met bestaande relaties in diverse industrieën en introduceer je de organisatie bij nieuwe afnemers. Je formuleert adviezen voor het gebruik, het herslijpen en/of het vervangen van industrieel snijgereedschap en overtuigt (potentiële) klanten van de meerwaarde die onze producten en slijpmethodes bieden.

Als commercieel medewerker buitendienst ben je verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten in de regio West-Nederland.
Vier dagen in de week stap jij enthousiast in je auto en houd je je bezig met bovenstaande taken. De vijfde dag werk je op kantoor en houd jij je administratie bij. Je wordt gekoppeld aan een binnendienstmedewerker. Als jij op de weg zit, zorgt de binnendienstmedewerkers voor alle offertes die jij graag wil uitbrengen. Je rapporteert aan de Sales Manager.

Wat neem je mee?

Voldoe je aan dit profiel?
- Woonachtig ten zuiden van Amsterdam
- Ervaring in een commerciële functie of interesse hiervoor
- Technische interesse en/of aanleg
- Sterke servicegerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel
- Minimaal MBO werk- en denkniveau (diploma is niet noodzakelijk)
- Je houdt ervan om autonoom te werken, gesteund door de ervaring en knowhow van het verkoopteam onder leiding van de Sales Manager
- No-nonsense mentaliteit
- Doel- en resultaatgericht
- Creativiteit aangaande marktbenadering

Wat wordt er geboden?

Wat mag jij verwachten van jouw nieuwe werkgever? Na de uitzendperiode krijg jij : - Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast; - Een marktconform salaris op basis van kennis en opgedane ervaring; - Auto van de zaak; - Naast 24 vaste vakantiedagen nog 3 extra dagen; - Een zeer goede pensioenregeling; - Een beschikbaar trainingsbudget om te blijven ontwikkelen en kennis te vergroten. Dit kan in overleg worden ingericht; - Een leuk team van gedreven collega's; - Leuke bedrijfsevenementen zoals barbecues en etentjes; - Een gezellige, sociale en open sfeer.

Sollicitatieprocedure

Ben jij die enthousiasteling die graag in zijn auto stapt en lekker gaat verkopen? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Solliciteer snel via de button!! Bellen mag ook, wij zijn bereikbaar op 010-7200867.

Uren 40.00
Regio CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.