Commercieel medewerker binnendienst

Deze organisatie is een echt familiebedrijf waarbij betrouwbaarheid, service en bereikbaarheid een grote rol spelen. We leveren diverse machines en producten voor industrie in de hele BENELUX

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb jij een proactieve en servicegerichte houding en weet deze in te zetten in een zelfstandige functie? Daarbij heb je de wil om te scoren en het begrip dat dit ook noodzakelijk is. Jij weet je in te leven in de klant, luistert naar hun wensen en weet ze te overtuigen van het beste product. Je werkt accuraat en doortastend. Je weet de rust en het overzicht te bewaren als er van alle kanten aan je wordt getrokken. Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Als commercieel medewerker binnendienst voor de afdeling Verpakking, bevorder je een efficiënt verkoopproces en realiseer je (mede) verkooptargets. Je streeft naar optimale servicegerichtheid door ondersteuning te bieden aan de buitendienst en het voeren van het relatiebeheer in het aan jou toegewezen werkgebied. Daarnaast houd je je bezig met actieve verkoop, stel je offertes op, verwerk je orders en registreer en rapporteer je in het CRM-systeem. Een extra werkgebied betreft de orderhandling voor machines en projecten. Je functioneert als een spin in het web. Je hebt contact met interne projectleiders, transporteurs, de technische dienst, maar ook met de financiële afdeling en inkoop. Kan jij het overzicht bewaren als van alle kanten aan je getrokken wordt? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Als persoon pas jij binnen een familiebedrijf. Je houdt van gezelligheid en bent bereid een stapje harder te lopen om doelen te halen.

Wat neem je mee?

Als commercieel medewerker binnendienst is het belangrijk dat jij beschikt over;
- MBO / HBO werk - en denkniveau;
- Bij voorkeur een commercieel gerichte opleiding;
- 3 tot 5 jaar werkervaring in gelijkwaardige functie;
- Affiniteit met techniek;
- Woonachtig in omgeving van Utrecht;
- Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Wat wordt er geboden?

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur in de week, Collegiale en gedreven werkomgeving met ruimte voor opleiding en groei, een marktconform salaris, met 13e maand. Een heel divers vakgebied met klanten in alle takken van industrie.29 vakantiedagen uit te bereiden tot 31 dagen, Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenvoorziening

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.