Marketing medewerker Duits

Deze organisatie is een echt familiebedrijf waarbij betrouwbaarheid, service en bereikbaarheid een grote rol spelen. We leveren diverse machines en producten voor industrie in de hele BENELUX. Op dit moment zijn we aan het uitbreiden in onder andere Duitsland. De website moet beheert worden, verder uitgedacht- en ontwikkeld worden.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij analytisch, creatief, leergierig, inventief en nauwkeurig? Heb jij ervaring met marketing werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als marketing medewerker. Je krijgt een unieke kans om deel uit te gaan maken van een enthousiast en gedreven team in een zeer succesvolle organisatie als maketing medewerker.

Je krijgt een unieke kans om deel uit te gaan maken van een enthousiast en gedreven team in een zeer succesvolle organisatie. Als (native) Duitse Marketing Medewerker lever je een bijdrage aan de Duitstalige webshop en de bijbehorende website die nu wordt gebouwd. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van deze website, je houd deze up-to-date en verbetert hem waar nodig. Je zorgt aan de hand van SEO en SEA dat de website hoog in de ranking staat op Google. Hierdoor is het belangrijk dat je ook affiniteit hebt met de ICT kant van de website en dat je begrijpt wat er nodig is om een goede webshop te runnen. Daarnaast ligt een belangrijke taak bij het maken van data analyses, om hier een passende marketing actie aan te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan een vernieuwende promotie voor productgroepen of een hernieuwde introductie voor een bepaald marktsegment.
Je komt in een team te werken van vijf mensen inclusief jijzelf. Je zit dichtbij de verkoopafdeling zodat je goed weet wat er speelt bij je klanten.

Wat neem je mee?

De (native) Duitse Marketing Medewerker voldoet aan de volgende eisen:
- Duits is je tweede moedertaal, dit is een harde eis;
- HBO werk- en denk niveau;
- Naast de Duitse taal beheers je ook de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
- Ervaring met contentbeheer: ontwikkelen en bijhouden van de website;
- Ervaring met SEO/SEA en linkbuilden;
- Woonachtig in de regio Utrecht (maximaal 30 km).

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken in een mooi gerenoveerd pand met mooie nieuwe snufjes. Het salaris voor de functie van (native) Duitse Marketing Medewerker ligt afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de € 2500-3000 bruto per maand obv 40 uur per week. De functie mag ook in 32 uur worden uitgevoerd. Verder heeft deze organisatie uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, goede pensioenregeling en 29 vakantiedagen.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.