Medewerker fraude en risk bij bol.com

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Vind jij dat je problemen beter vóór kunt zijn? Bewijs jij dat je afwijkingen snel kunt signaleren! Je bent een verbeter-gedreven (als het beter kan, moet het beter) professional met financieel fingerspitzengefühl en ontdekt snel patronen en ziet verbanden. Verder is het belangrijk dat je een getting-things-done mentaliteit hebt en het leuk vindt om inzichten met collega’s te delen, zodat we onze processen kunnen optimaliseren.

Dan zijn wij per direct op zoek naar jou en ga je aan de slag als operationeel medewerker fraud en risk bij bol.com.

Als operationeel medewerker fraud & risk ben je de schakel tussen onze partners en systemen. Binnen de organisatie bouwen we steeds verder aan fraudepreventieve oplossingen. Een deel van de orderstroom zal handmatig beoordeling nodig hebben. Kan jij herkennen dat er iets ‘mis’ is met deze orders? Daarnaast bedienen we een groot aantal zakelijke klanten. Een zakelijke klant wil voor EUR 10.000,- cadeaubonnen bestellen en achteraf betalen - wat beslis je?

Doordat je dicht op het vuur zit en als geen ander de details en bronnen van onduidelijkheid binnen het orderproces kent, ben je in staat verbeteringen voor te stellen. Deze verbeteringen ga je samen met onze Business Analisten en waar nodig IT teams doorvoeren waardoor onze processen voor zowel de klant als voor jou als Operationeel Medewerker steeds effectiever worden en schaalbaar blijven. En aan het einde van de dag? Dan zijn alle queues afgehandeld en alle afwijkende orders handmatig beoordeeld.

In het kort bestaan jouw werkzaamheden uit; aanspreekpunt Fraud & Risk proces, handmatig beoordelen van afwijkende klantorders, afhandelen derdelijns fraude gerelateerde klantvragen, beoordelen van zakelijke kredietaanvragen, verbeterkansen signaleren en benoemen, zoals bijvoorbeeld voor het afhandelen van procedures voor eerste- en tweedelijns klantcontact.

Je maakt deel uit van een autonoom team en levert een directe bijdrage aan de beheersing van de financiële verliezen van ons winkelplatform. Bovendien helpt je onze zakelijke klanten in hun kredietaanvraag. Er is ruimte voor het signaleren van verbeterpunten, welke je ook zelf mag aanpakken.

Wat neem je mee?

Om de functie van operationeel medewerker fraude en risk succesvol uit te voeren is het van belang dat je beschikt over:
- Minimaal MBO werk- en denkniveau;
- 1-2 jaar ervaring binnen financiële administratie;
- Avond- en weekenddiensten;
- Gevoel voor een hoog volume transacties;
- In staat verbeterkansen te signaleren;-Je kunt omgaan met ‘tegendruk’;
- Ervaring met fraudepreventie en/of klantacceptatie is een pré.

Wat wordt er geboden?

Je gaat 40 uur per week aan de slag, 32 uur is bepreekbaar. Voor deze functie zoeken we iemand die per direct kan beginnen en voor in ieder geval vier maanden. Omdat het een tijdelijke functie is, is het belangrijk dat jij de functie snel kan oppakken! Salaris ligt rond de € 2.000 a € 2.200 obv 40 uur in de week.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.