Medewerker crediteurenadministratie

Je komt te werken bij een kinderopvang organisatie. Met 1900 medewerkers op ruim 350 locaties bieden ze alle vormen van kinderopvang aan. De stafafdelingen op het hoofdkantoor in Houten ondersteunen en adviseren de locaties bij diverse vraagstukken. Het is een stichting die stevig in haar schoenen staat en geen winstoogmerk heeft. Wat ze verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en vooral veel plezier hebben. Dat maakt jouw nieuwe werkgever bijzonder!

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb jij een klantgerichte attitude en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Werk jij goed in teamverband en heb je ervaring op een crediteurenadministratie? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als medewerker crediteurenadministratie in Houten.

In de functie van medewerker crediteurenadministratie bestaan jouw werkzaamheden uit: je voert de administratie van een of meerdere regio’s met de daarbij voorkomende werkzaamheden als: bank, kas en crediteurenadministratie, je assisteert de assistent-controllers bij de maandelijkse controle van de huisvestingskosten, je verzorgt de contractadministratie van jouw regio, je sluit aan bij de maandelijkse overleggen tussen assistent-controller en regiomanager zodat je volledig op de hoogte bent van wat er speelt in jouw regio, je onderhoudt contacten met de managers op locatie en voorziet hen van informatie, je bewaakt de crediteuren- en de debiteurenstand van jouw regio en je maakt wekelijkse betalingen aan leveranciers.

Wat neem je mee?

Voor de functie van medewerker crediteurenadministratie is het van belang dat je beschikt over:
- MBO werk- en denkniveau (MBO-MBA) hebt. Dat je systematisch en nauwkeurig werkt, integer en stressbestendig bent;
- Kennis van en ervaring met de toepassing van financiële applicaties;
- Kennis van en inzicht in administratieve processen en inrichting van de organisatie;
- Kennis van relevante regel- en (fiscale) wetgeving.

Wat wordt er geboden?

Functie voor 20-24 uur per week, Salaris schaal 6 functie conform CAO Kinderopvang (salaris tussen € 2.047,- en € 2.793,- op basis van 36 uur per week), project met tijdelijke aard.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 24.00
Regio HOUTEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.