Medewerker housekeeping Elspeet

De eigenschap om gasten hartelijk en gul te ontvangen. Dat is waar dit prachtige hotel waarde aan hecht. Werken bij dit hotel betekent dat jij de gast het optimaal naar de zin wilt maken, die extra glimlach op iemands gezicht toveren! Daar draait het om bij dit hotel. Zowel voor onze gasten als ook voor jou als teamlid is het hotel uniek en je zal al snel ervaren dat geen dag hetzelfde is! Het hotel is met 172 kamers en 35 zalen het grootste hotel en congrescentrum van de veluwe en is gelegen midden in de bossen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

De Housekeeping van dit geweldige hotel is op zoek naar versterking, iemand die van aanpakken weet zoals zij. Jij komt in een enthousiast team vol spirit te werken welke allen hetzelfde willen; een perfect verblijf voor hun gasten!
De werktijden zijn ingedeeld in dag- en late dienst van 09.00 - 15.00 uur of 15.00 - 21.00 uur.

Wat neem je mee?

Wat is belangrijk in de functie van medewerker Housekeeping;
- Gastgericht met ervaring in de huishouding/schoonmaak;
- Proactief en flexibel;
- Alle dagen van de week inzetbaar;
- Oog voor detail en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt deze geweldige opdrachtgever jouw! Naast een leuk welkomspakket bieden zij je dit: Werktijden (door de regel heen) tussen 09.30 - 15.00 uur, of 15.00 - 21.00 uur, uren in overleg, een leerzame omgeving en een werkplek waarbij zelfstandigheid geboden wordt. Verder heerst er een casual werksfeer en kom je te werken in een dynamisch team. Leenfiets beschikbaar bij openbaar vervoer. De Salariëring wordt afgestemd op relevante werkervaring.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 20.00
Regio ELSPEET

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.