Hoofd huishouding Elspeet

De eigenschap om gasten hartelijk en gul te ontvangen. Dat is waar dit prachtige hotel waarde aan hecht. Werken bij dit hotel betekent dat jij de gast het optimaal naar de zin wilt maken, die extra glimlach op iemands gezicht toveren! Daar draait het om bij dit hotel. Zowel voor onze gasten als ook voor jou als teamlid is het hotel uniek en je zal al snel ervaren dat geen dag hetzelfde is! Het hotel is met 172 kamers en 35 zalen het grootste hotel en congrescentrum van de veluwe en is gelegen midden in de bossen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Wat ga jij doen als Hoofd Huishouding?

Jij stuurt als Hoofd Huishouding zijnde 2 supervisors aan die het team dagelijks aan het werk zet, op de vloer. Als Hoofd Huishouding ben jij eindverantwoordelijk voor de gehele huishouding afdeling. Je voornaamste taak is het aansturen van jouw team met als deeltaken;
- Opstellen van werkroosters;
- Kwaliteitscontrole;
- Aansturen en coachen van je team, toewijzen van werkzaamheden;
- Meewerken in de uitvoering;
- Beoordelen van functioneren middels beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Wat neem je mee?

Heb jij een frisse en overzichtelijke blik? Wij zoeken voor een prachtig hotel een aanpakker voor de rol van hoofd huishouding!
Herken jij je in het volgende?
- Gastgericht met ervaring in de huishouding/schoonmaak;
- Proactief en flexibel, alle dagen van de week beschikbaar;
- Oog voor detail en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- Minimaal MBO opleiding richting facilitair- of hotelmanagement.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt deze geweldige opdrachtgever jouw! Naast een leuk welkomspakket bieden zij je dit: Werktijden (door de regel heen) tussen 09.30 - 15.00 uur, uren in overleg, een leerzame omgeving en een werkplek waarbij zelfstandigheid geboden wordt. Verder heerst er een casual werksfeer en kom je te werken in een dynamisch team. De Salariëring is conform de Horeca CAO.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio ELSPEET

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.