Incassomedewerker Nieuwegein

Je komt te werken bij een internationale organisatie, gespecialiseerd in ondersteuning van financieel management.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb jij incasso of debiteuren ervaring, weet jij hoe het is om te bellen en heb jij enige juridische kennis? Heb jij zeer goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk en ben jij vriendelijk, stressbestendig en volhoudend? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als incassomedewerker.

In de rol van incassomedewerker behandel jij de standaard telefoongesprekken zoals betalingsregelingen, uitstelverzoeken en adreswijzigingen. Je informeert de debiteur over de openstaande vordering en wijst hen op mogelijke verplichtingen. Je bent vasthoudend en bezit tegelijkertijd de flexibiliteit om mee te denken met alle partijen. In de telefonische gesprekken weet je op de juiste manier verbinding te maken met de debiteur. Je weet de leiding te houden in het gesprek en doet dit te allen tijde op een klantvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier (conform de gestelde eisen van de NVI), om zo het eerdergenoemde doel te bereiken.

Mail wordt in correct Nederlands, bondig en helder conform procedure beantwoord. Je bent in staat om dossiers zelfstandig op te pakken en zorgt ervoor dat de dossiers in het systeem volledig zijn bijgewerkt. Je hebt kennis van het minnelijke incassotraject. Je beoordeelt of de gegevens voldoen aan de wet- en regelgeving. Een NVI basis certificaat is een verplichting. Indien je nog niet in bezit bent van dit certificaat, dan stellen wij jou in de gelegenheid om dit binnen 6 maanden te behalen.

Wat neem je mee?

Voor de functie van incassomedewerker is het van belang dat je beschikt over:
- MBO+ niveau minimaal niveau 4 richting juridisch of financieel;
- Aantoonbare incasso of debiteuren ervaring;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en ervaring met de Engelse taal;
- Communicatief sterk (argumenteren, overbrengen van de boodschap);
- Administratief sterk (accuraat);
- Juridisch inzicht;
- Collegiaal.

Wat wordt er geboden?

40 uur per week ( 8:30-17:00 uur), parttime is niet mogelijk, Salaris: afhankelijk van kennis en niveau: EUR 2.000,- en max. 2.500,- bpm, Start: ZSM op uitzendbasis en W&S Bespreekbaar. Werken in een leuk team binnen bij een informeel, open bedrijf met veel gezamenlijke activiteiten zoals hardlopen en uit eten.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio NIEUWEGEIN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.