Supply chain medewerker bij bol.com

Waar kom jij te werken? Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Vind je het leuk om zelf de verantwoordelijkheid te hebben en als een echte specialist hier alles van te weten? Ben jij goed in gestructureerd werken, maar kan jij ook goed omgaan met wisselende situaties? Twijfel jij nooit aan jezelf als iemand tegengas geeft? Schiet jij niet bij elke verandering in de stress schiet en blokkeer jij? Raakt jij niet snel verveelt bij terugkerende taken? Dan ga je aan de slag als supply chain medewerker bij bol.com binnen het clusterteam Elektronica & Entertainment (12 personen).

Als supply chain medewerker ben je onderdeel van het supply chain excellence team (40 personen). De supply chain excellence organisatie is onderverdeeld in 3 Clusterteams met ieder 4 tot 10 SCE specialisten en voor ieder cluster een Clusterteam-lead waar de SCE specialist direct aan rapporteert. Daarnaast worden er enkele cluster overstijgende projecten getrokken.

In de rol van supply chain medewerker binnen het clusterteam Elektronica & Entertainment ga je nauw samenwerken met de supply chain excellence specialisten van onze Speelgoed en Computer winkel. Hierbij word je verantwoordelijk voor 2 belangrijke activiteiten: het in samenwerking met onze specialisten van de speelgoedwinkel en onze logistieke vervoerder inplannen van grote orders (60% van je tijd) en het in samenwerking met onze specialist van de computerwinkel verzorgen van het voorraadbeheer van de computerwinkel (40% van je tijd). In de functie van supply chain medewerker planorders draag jij bij aan het soepel doen verlopen van de supply chain processen. Denk hierbij aan; het bijhouden van orders die onderweg zijn, het aanmelden van zendingen bij onze magazijnen en het tijdig annuleren of verzetten van zendingen. Niemand anders dan jij weet beter welke orders er onderweg zijn, waar die zich precies in de keten bevinden en hoe we deze het beste kunnen binnenhalen. Hoewel hier nu nog veel handwerk en dagdagelijkse afstemming bij komt kijken word je uitgedaagd om met ons mee te denken hoe we dit proces kunnen verbeteren in de toekomst.

In deze rol is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, het overzicht kan behouden en gestructureerd kan werken. Daarnaast laat je jezelf niet snel van de wijs brengen en ben je een echte doorzetter. Het is niet erg als er iets niet goed gaat, in alle rust bepaal jij hoe je de zaken weer op de rit krijgt. Daarnaast ben je zelf startend die het overzicht bewaart en zelf de telefoon oppakt om de planning aan te passen. Je bent leergierig en gaat voor het maximale resultaat.

Wat neem je mee?

Voor de functie supply chain medewerker bij bol.com is het van belang dat je beschikt over:
- HBO opleiding hebt richting Communicatie, Administratie, Bedrijfskunde of Supply chain management;
- Ervaring met telefonisch contact met klanten of leveranciers;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschift;
- Zeer goede kennis van Excel.

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken binnen een jong en klein team. De cultuur is open, informeel en nuchter. Binnen onze afdeling heerst een gezellige sfeer en op gepaste momenten is er ruimte voor humor, we leren elkaar graag goed kennen. Onze kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. We zijn hier allemaal om te experimenteren en te leren - we willen onszelf én elkaar dus continu verbeteren. Salaris afhankelijk van ervaring rond de € 2.100 obv 40 uur per maand, een functie voor veertig uur in de week, vacature is per direct tot januari 2022.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.