Medewerker klantcontactcentrum

Deze middelgrote organisatie in het centrum van Rotterdam zorgt goed voor zijn cliënten èn medewerkers! Ze houden zich bezig met huisvesting en doen dat vol overgave.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij de flexibele nieuwe medewerker op het klantcontactcenter die wij zoeken? Je gaat je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

-Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de vragen van klanten die aan de balie komen, zich melden via de telefoon, email, facebook etc.
-Beheren van de klantinformatie en muteren van gegevens in het klantinformatiesysteem.

Wat neem je mee?

Om de functie van medewerker klantcontactcenter succesvol uit te voeren is het volgende van belang:

- Minimaal beschikken over HBO werk- en denkniveau;
- klant- en servicegerichte vaardigheden;
- Je bent empathisch en je kunt goed luisteren;
- een flexibele inzetbaarheid en bereid om bij afwezigheid van collega’s extra dagen/dagdelen te werken. Voor nu zoeken wij naar kandidaten met een beschikbaarheid van minimaal 4 dagdelen per week. De inzet van de dagdelen zijn niet voorspelbaar. Ook kunnen er geen toezeggingen gedaan worden hoe vaak je wordt opgeroepen.

Wat wordt er geboden?

Binnen de werkomgeving van jouw nieuwe werkgever heerst een open en informele cultuur waar verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking gestimuleerd worden;- Transparantie, respect en integriteit zijn belangrijke waarden binnen ons bedrijf; - Marktconform salaris; - Periode van een jaar;- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Heb jij het profiel gelezen en ben jij op zoek naar zo'n flexibele baan? En word jij enthousiast als je mensen te woord kunt staan en ze verder kunt helpen? Dan is deze baan perfect voor jou, solliciteer snel via de button! Heb je vragen, dan is het sneller ons even te bellen, we zijn bereikbaar op 010-7200867.

Uren 0.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.