Supply chain medewerker bij bol.com

Waar kom jij te werken? Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben je zelf startend, hands on en pak jij zelf de telefoon op om een gesprek met een leverancier te voeren. Je bent enthousiast over vernieuwing in de Supply Chain en weet ook op die manier veel collega’s en leveranciers te overtuigen van de noodzaak. Uiteindelijk wordt iedereen er beter van! Je resultaatgerichtheid is groot: je weet hoofd en bijzaken te scheiden, je hebt grip op je eigen planning en gaat voor het maximale mogelijk. Herken jij jezelf hierin dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als supply chain medewerker bij bol.com!

Vanwege uitbreiding en het openen van nieuwe magazijnen, ook in 2021, zijn wij op zoek naar een supply chain medewerker. Hoe zorgen we ervoor dat er vanaf dag 1 van opening leveringen zijn? Hoe communiceren we deze wijzigingen naar de leveranciers? Zijn alle leveranciers op de hoogte en hebben zij de nodige aanpassingen in hun systemen gedaan?

In de functie van supply chain medewerker new warehousing draag jij bij aan het soepel doen verlopen van de logistieke processen vanaf het moment van opening van de nieuwe warehouses. Hier ligt jouw focus op het controleren of de processen bij de leveranciers juist zijn ingericht en zo niet hen hierbij te helpen. Dit doe jij door pro-actief contact te maken met leveranciers, zowel per mail als over de telefoon, om te bepalen of zij al klaar zijn voor het leveren aan de nieuwe warehouses. Niemand weet beter welke leveranciers er nog wat werk te verzetten hebben, en jij krijgt ze ook zover om de nodige stappen te nemen. Dan iets toevoegen als; Als direct contactpersoon van onze leveranciers in de opening van deze warehouses verwoord je ook hun stem terug in de organisatie. Je laat je hierbij niet van de wijs brengen door een leverancier die iets niet wil. Maar merk je signalen dat meerdere leveranciers tegen hetzelfde procesmatige probleem aan lopen signaleer je dit bij de juiste interne stakeholders.

Tijdens de opening zul jij het aanspreekpunt zijn voor de leverancier als er een verstoring is in het logistieke proces. In deze rol is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, daarnaast laat je jezelf niet van de wijs brengen en ben je een echte doorzetter. Het is niet erg als er iets niet goed gaat, in alle rust bepaal jij hoe je de zaken op de rit krijgt.

De Supply Chain medewerker new warehousing is onderdeel van het Supply Chain Excellence team +- 35 personen, inclusief Leveranciersmanagement, Leveranciersservice en Matching.

De Supply Chain Excellence organisatie is onderverdeeld in 3 Clusterteams met ieder 4 tot 10 SCE specialisten en voor ieder cluster een Clusterteam-lead waar de SCE specialist direct aan rapporteert. Daarnaast worden er enkele cluster overstijgende projecten getrokken - als Supply Chain medewerker new warehousing richt jij je in samenwerkingen met een aantal specialisten volledig op het openen van de nieuwe warehouses en dan specifiek op de communicatie hierover naar de leveranciers.

Wat neem je mee?

Voor de functie van supply chain medewerker bij bol.com is het van belang dat je beschikt
- Je een HBO opleiding hebt richting communicatie, bedrijfskunde of supply chain management;
- Je eerder telefonisch contact met klanten of leveranciers hebt gehad;
- Je het fijn vind om zelf de verantwoordelijkheid te hebben en als een echte specialist hier alles van te weten;
- Omdat de samenwerking tussen leveranciers je fascineert;
- Omdat je nooit aan jezelf begint te twijfelen als iemand tegengas geeft;
- Omdat je liever niet van iemand te horen krijgt wat je moet doen maar zelf te bepalen wat er deze week moet gebeuren;
- Omdat je alles van Excel snapt;
- Omdat je het makkelijk vindt om direct in de 5e versnelling te schieten als het nodig blijkt.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever: salaris afhankelijk van ervaring rond de € 2.100 obv 40 uur per maand, een functie voor veertig uur in de week, vacature is per direct tot januari 2022.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.