Servicemonteur

Waar kom jij te werken? Bij de enige Nederlandse fabrikant van topkwaliteit tandheelkundige behandelunits. Inmiddels werken 1900 tandartspraktijken in Nederland met de unieke behandelunits en meer dan de helft van de Nederlandse ziekenhuizen gebruiken behandelunits. Daarnaast exporteren ze naar meer dan 30 landen en maakt bv de Verenigde Naties gebruik van onze behandelunits. Daarnaast kan de tandheelkundige professional bij hun terecht voor een breed ondersteunend assortiment zoals instrumenten, stoelen, kastensets, röntgenapparatuur en operatielampen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij servicegericht, flexibel, nauwkeurig, proactief, geen 9 tot 5 mentaliteit, representatief, sociaal en goede communicatieve eigenschappen. Heb jij enkele jaren ervaring als monteur en ben jij de techneut die wij zoeken? Dan ga je per direct aan de slag als servicemonteur.

In de functie van servicemonteur bestaan jouw werkzaamheden uit montagewerkzaamheden t.b.v. nieuwe DSA behandelunits in onze eigen productieruimte, installeren van onze apparatuur op locatie, onderhouden en verhelpen van storingen / het doen van reparaties op locatie, administratieve taken m.b.t. bovengenoemde werkzaamheden en overige voorkomende werkzaamheden waaronder bijv. het op orde houden van productieruimte en magazijn, samen met de andere collega’s.

Wat neem je mee?

Voor de functie van servicemonteur is het van belang dat je beschikt over:
- Minimaal MBO niveau 4 diploma (elektrotechniek, werktuigkundig of besturingstechnische richting);
- Fulltime beschikbaar;
- Enkele jaren ervaring als monteur (dit hoeft niet specifiek in de dentale branche te zijn);
- Rijbewijs B;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal. Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pre;
- Woonachtig in een straal van 15 km rondom Nieuwegein.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever: salaris is o.a. afhankelijk van de werkervaring als monteur, bij goed functioneren in vaste dienst en leuke baan voor veertig uur in de week binnen een enthousiast en collegiaal team.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio NIEUWEGEIN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.