Commercieel medewerker zakelijk bol.com

Waar kom jij te werken? Je komt te werken bij een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Jij levert met meer 2.200 collega

Solliciteer

Wie zoeken we?

Wanneer je ’s ochtends je laptop opstart word je warm welkom geheten door je collega’s die samen met jou weer een topprestatie neer gaan zetten. Ben jij iemand die enthousiast is en hard wil werken, goed zelfstandig kan werken, maar ook in teamverband en werkt secuur en blijft presteren onder tijdsdruk? Spreek dit jou aan? Dan ga je aan de slag als commercieel medewerker zakelijk bij bol.com.

In de functie van commercieel medewerker zakelijk ben jij verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met zakelijke bestellingen. Denk hierbij aan vragen over een zakelijk account beantwoorden of het verwerken van zakelijke bulkbestellingen van producten, zoals laptops en telefoons. Daarnaast houd je, je bezig met de cadeaukaart. Je plaatst de bestellingen, verzorgt de facturatie en begeleid de zakelijke klant bij hun aanvraag. Tot jouw werkzaamheden behoort ook het maken van offertes voor de zakelijke klanten, intern schakelen met diverse afdelingen en contact hebben met zakelijke klanten per e-mail of telefoon. Wij helpen de zakelijke klant met de beste prijzen, service en aanbod. Daarnaast onderhoud je nauw contact met andere afdelingen als inkoop, logistiek en finance. Natuurlijk sta je ook de klant aandachtig te woord. Je komt te werken op de afdeling zakelijke klanten. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het zakelijk koopaccount en de verkoop van cadeaukaarten- en bulkbestellingen aan de zakelijke markt.

Je krijgt, door het commerciële karakter van de zakelijke afdeling een mooi beeld van onze servicegerichte en commerciële dienstverlening.

Wat neem je mee?

Voor de functie van commercieel medewerker zakelijk bol.com is het van belang dat je beschikt over de volgende vereiste:
- Minimaal HBO werk en denkniveau;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal in spraak en schrift;
- Fulltime beschikbaar tot het einde van het jaar;
- Secuur kunnen werken want je werkt met grote klanten en grote bedragen.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever? Leuke tijdelijke baan per direct bij een snelgroeiende opdrachtgever voor 40 uur in de week. De opdracht is in ieder geval tot het einde jaar, bij goed functioneren mogelijk voor langere tijd, salaris € 2.100 op basis van veertig uur. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team waar voldoende ruimte is voor eigen inbreng en jij bent een essentieel onderdeel van een hecht, hardwerkend team.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.