Coördinator financiële administratie

Waar kom jij te werken? Je komt te werken bij een met 1900 medewerkers op ruim 350 locaties bieden wij alle vormen van kinderopvang aan. Dit doen ze in samenwerking met ouders, scholen en andere betrokkenen. Het is een stichting die stevig in haar schoenen staat en geen winstoogmerk heeft. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en vooral veel plezier hebben. Dat maakt ons extra bijzonder!

Solliciteer

Wie zoeken we?

Houd jij van kennis overdragen? En van grootboekrekeningen afstemmen? Kortom kan jij 2 dingen heel erg goed: boekhouden (bij jou is debet=credit=altijd 0) én collega’s op een prettige wijze coachen bij het boekhouden, bij het verdelen van taken en allerlei andere werkzaamheden die naar boven komen? Dan ben jij de onmisbare schakel tussen onze 4 (assistent) controllers en 9 financiële medewerkers!

In jouw functie is geen dag saai, zijn de taken afwisselend en doen we een beroep op zowel je linker- als rechter hersenhelft. Jij bent nauwkeuring maar daarnaast houd je ook van een grap. Je bent bereid de handen uit de mouwen te steken: wanneer het druk is, ondersteun je de medewerkers bij hun taken. Je staat voor openheid: ieder mag zijn wie zij is en voor alles vinden we gezamenlijk een oplossing. We delen de lasten, want dan genieten we ook samen van de hoogtepunten.

Wat neem je mee?

Voor de functie coördinator financiële administratie is het van belang dat je beschikt over:
- HBO werk- en denkniveau met een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Finance, bijv. HEAO;
- Inzicht in administratieve procedures en relevante wetgeving;
- Kennis van relevante (financiële) applicaties en automatiseringspakketten. Als je daarnaast ook kennis hebt van AFAS/Profit, is dat een pré;
- Analytisch vermogen, een proactieve en flexibele werkhouding en je communiceert helder en duidelijk;
- Doortastend en werkt nauwkeurig, ook onder tijdsdruk;
- Integer bij het verwerken van financiële en/of persoonsgegevens;
- Een verbindende, enthousiaste en energieke persoonlijkheid die collega’s motiveert en inspireert.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever? Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Bij ons krijg je: een jaarcontract voor 32 uur per week, - € 2.619,- tot € 3.544,- bruto maandsalaris (schaal 8 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek, een vergoeding van je reiskosten en trainingen en cursussen.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 32.00
Regio HOUTEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.