Logistiek medewerker

Deze organisatie is totaalleverancier en houdt zich bezig met de levering en service van horeca apparatuur, koeltechniek & grootkeukentechniek. Ook leveren wij luchtbehandeling en airconditioning systemen, grootkeukengereedschappen, vaatwastechniek, horecameubilair, kleinmaterialen en food service equipment voor horeca instellingen, bedrijfskeukens en restauratieve voorzieningen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij fysiek goede conditie, communicatieve en sociale vaardigheden, positieve, collegiale en klantgerichte instelling, kan jij zowel zelfstandig als in teamverband kan werken met gevoel voor orde, netheid en kwaliteit en heb jij een flexibele instelling en een groot doorzettingsvermogen? Dan zijn wij in verband met sterke uitbreiding van de werkzaamheden op zoek naar jou en ga je aan de slag als logistiek medewerker.

Wij zoeken een flexibel ingesteld persoon die bereid is zijn handen flink uit de mouwen te steken, niet bang is voor vuile handen en van afwisseling houdt. Je houdt je over het algemeen bezig met het vervoeren van horeca-apparatuur en opstellen hiervan.
Ook zorg je dat alle producten welke wij vanuit de hele wereld ontvangen, geschoond, bewerkt, verpakt en verzendklaar worden gemaakt. Je wordt aangestuurd door onze afdelingsverantwoordelijke en elke dag is weer anders.
Een zeer afwisselende fysieke job voor een enthousiaste doener.

Wat neem je mee?

Voor de functie van logistiek medewerker is het van belang dat je beschikt over;
- Minimaal in bezit van rijbewijs B, maar rijbewijs BE en/of C is een pré;
- Enige jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pre;
- Geen 08.00 tot 17.00 uur mentaliteit.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever? - een uitdagende en afwisselende job in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf; - deze organisatie werkt met een open en informele bedrijfsstructuur. Er staat een jong team van enthousiaste en professionele collega's klaar die je ondersteunen in opleiding en ontwikkeling, waarbij er volop ruimte blijft voor je eigen inbreng; - zowel interne als externe opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden; - een inspirerende, vrije baan in een gezonde, gezellige, groeiende en innovatieve organisatie; - een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.