Constructiebankwerker/RVS Lasser

Deze organisatie is totaalleverancier en houdt zich bezig met de levering en service van horeca apparatuur, koeltechniek & grootkeukentechniek. Ook leveren wij luchtbehandeling en airconditioning systemen, grootkeukengereedschappen, vaatwastechniek, horecameubilair, kleinmaterialen en food service equipment voor horeca instellingen, bedrijfskeukens en restauratieve voorzieningen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij een gemotiveerde nauwkeurige vakman die goed kan samenwerken? Heb jij ervaring als lasser of constructiebankwerker? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Je gaat aan de slag als constructiebankwerker/RVS Tig lasser.

In de functie van constructiebankwerker/RVS Tig Lasser ben jij dagelijks bezig met het bewerken van RVS tot o.a RVS werkbladen, RVS spoeltafels, RVS meubels, RVS uitgifte buffetten met name voor professionele keukens in de Horeca. Verder verricht je naast TIG-lassen o.a. de volgende werkzaamheden, zoals: slijpen, polijsten, poetsen en lijmen.
In deze functie is het ook belangrijk is dat je tekeningen kunt lezen en je de nodige ervaring hebt in het verwerken van RVS dun materiaal (1,2 tot 2,0 mm). Omdat jouw werk vaak in het zicht van het eind product komt ben jij er trotst op in het realiseren van een hoog afwerkingsniveau van de door jou geproduceerde meubels.

Wat neem je mee?

Voor de functie van constructiebankwerker / RVS Tig Lasser is het van belang dat je beschikt over de volgende vereiste:
- Ervaring met TIG lassen (bij voorkeur in het bezit van lasdiploma’s van TIG niveau 2 of in opleiding hiervoor.)
- Ruime ervaring met het verwerken van RVS in 1,2 tot 2,0 mm dikte;
- Ervaring als constructiebankwerker is een pre;
- Je beschikt over een hoog afwerkingsniveau en kunt nauwkeurig werken;
- Woonachtig binnen een straal van 25 km om Utrecht.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever? - een uitdagende en afwisselende job in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf; - deze organisatie werkt met een open en informele bedrijfsstructuur. Er staat een jong team van enthousiaste en professionele collega's klaar die je ondersteunen in opleiding en ontwikkeling, waarbij er volop ruimte blijft voor je eigen inbreng; - zowel interne als externe opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden; - een inspirerende, vrije baan in een gezonde, gezellige, groeiende en innovatieve organisatie; - een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.