Kapitein

Waar kom jij te werken? Je komt te werken bij een bedrijf die de veerdienst in Rotterdam onderhoudt. Met 13 schepen en 20 haltes wordt dagelijks gevaren tussen Rotterdam en Dordrecht en in de Drechtsteden. Jaarlijks vervoeren zij zo’n 1,75 miljoen reizigers en zijn daarmee het grootste OV over water netwerk in Nederland. In 2012 heeft onze opdrachtgever een 8,3 ontvangen van de OV-klantenbarometer en is daarmee het beste OV van Nederland geworden. Dagelijks vaart onze opdrachtgever met 9 schepen uit, om zo op jaarbasis circa twee miljoen passagiers te vervoeren. Een dankbare taak want het biedt forenzen en scholieren snel en comfortabel dagelijks vervoer, minder validen de mogelijkheid geheel zelfstandig te reizen, en de steeds verder toenemende stroom toeristen in onze regio een makkelijke manier om de mooiste plekjes te bezoeken.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Aan boord ben je eindverantwoordelijk voor de veiligheid van het schip en daarmee dus ook voor je collega’s en de passagiers. Ben jij de Kapitein die de juiste koers weet te varen?

Wat neem je mee?

- Je beschikt over een groot vaarbewijs, radarpatent, marifoon certificaat ( harde eis )
- Je bent communicatief sterk, een team-player en hebt gastvrijheid hoog in het vaandel staan.
- Je bent woonachtig in Rotterdam of directe omgeving, want je moet binnen een uur aanwezig kunnen zijn anders heeft reageren geen zin!

Wat wordt er geboden?

- Salaris conform CAO; - 36 urige werkweek; - Vast dienstrooster; - Het betreft een fulltime baan voor langere tijd met uitzicht op een contract.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 0655489088 of mail ons via nautique@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio DORDRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.