Commercieel medewerker pre-sales B2B

Je komt te werken bij een software leverancier voor verkeer, mobiliteit en transportplanning. De logistieke divisie biedt geavanceerde rit-routeplanning software technologie en consultancy aan. Onze software zorgt ervoor dat organisaties transport kosten besparen en efficiënt rit en routeplanning scenario’s tot hun beschikking hebben. Wij plannen alles wat mensen en goederen over de gehele wereld beweegt. Onze organisatie groeit en opent jaarlijks vestigingen over de hele wereld. Hierdoor worden nieuwe markten bereikt.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Vind jij het geen probleem om ongeveer 25 a 30 uitgaande calls per dag te doen? Ben je goed in het maken van afspraken (3 p.w.) voor ons sales team per telefoon of email, relaties opbouwen met potentiële klanten, luisteren naar potentiële klanten en zo vraag en aanbod samen brengen, informatieve gesprekken voeren per telefoon en al je contact momenten netjes en geordend in ons CRM verwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de marketing, sales en communicatie afdeling zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker pre sales B2B. Binnen de functie help jij de organisatie en oplossingen betreft transportplanning en optimalisatie verder op de kaart te zetten.

In de functie van commercieel medewerker pre sales B2B bestaan jouw werkzaamheden uit het eerste aanspreekpunt zijn voor klanten & prospecten die bellen of mailen. daarnaast is het voor jou een uitdaging om leads na te bellen en om afspraken te scoren. Je vindt het een uitdaging om je collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen met het afhandelen of maken van commerciële afspraken. Je weet op een prettige manier de klantvraag goed in kaart te brengen. Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en durft jouw collega’s aan te spreken op hun (administratieve) verantwoordelijkheden.

Wat neem je mee?

Waar moet jij aan voldoen om de functie van commercieel medewerker pre-sales B2B succesvol uit te voeren?
- Je hebt een afgeronde Mbo diploma niveau 4;
- Je hebt affiniteit met marketing;
- Je bent 40 uur in de week beschikbaar;
- Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Je bent woonachtig in de regio Utrecht;
- Je hebt ervaring in B2B.

Wat wordt er geboden?

Salaris € 1.850 a € 2.400 op basis van een 40 uur,informele sfeer, korte lijnen binnen de organisatie, je komt te werken in een ambiteus team van 6 medewerkers, no-nonsense cultuur, opleidingsmogeljkheden, de eerste drie maanden op uitzendbasis, bij goed functioneren in dienst met aanstelling voor bepaalde/onbepaalde tijd.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.