U-Boss gaat voor duurzaam

 

U-Boss wil met zijn opdrachtgevers en de werkzoekenden een duurzame relatie aangaan. Écht iets voor elkaar betekenen op de lange termijn. Maar wij willen ook als ondernemer bewust én duurzaam omgaan met de ecologische voetafdruk die wij achterlaten. Daarom hebben wij aanpassingen aangebracht in ons pand in Utrecht. 

 

Duurzaam verwarmen

Wij verwarmen ons pand met warmtepanelen van het Nederlandse bedrijf Degree-n. Het bedrijf maakt zich hard voor het behoud van een leefbare en milieuvriendelijke wereld. Samen met hun ingenieurs en uitvinders ontwikkelen ze duurzame producten en innovaties, die helpen om dit doel te bereiken. In ons pand hangen de Nano infrarood warmtepanelen van Degree-n, die zorgen voor een prettige verwarming van alle ruimtes. Wij besparen tot wel 60% op ons energieverbruik. Dat is de moeite waard, vinden wij bij U-Boss. Ze hangen zichtbaar voor alle klanten aan de muur en toch vallen ze niet op. Wij hebben namelijk onze eigen U-Boss foto’s laten aanbrengen op de panelen. Daardoor zijn de panelen onderdeel van ons interieur geworden. 

 

Eigen energievoorziening

En wij gaan nog een stapje verder. Wij hebben nu ook eigen zonnepanelen op het dak van ons pand liggen die onszelf voorzien van energie voor de verwarming en andere apparaten in het pand. Dat draagt bij aan een duurzame wereld. En ondernemers als wij zijn, het bespaart op onze energierekening! 

 

Wij blijven constant kritisch kijken hoe wij ons bedrijf m.b.t. onze dienstverlening nog verder kunnen verduurzamen. Om op deze manier onze bijdrage aan een duurzame wereld voor nu en in de toekomst te leveren.